Полезна информация

Често задавани въпроси относно този вид кредит. Услугата, която предлагаме за избор на бърз кредит е наистина много удобна и изгодна. Вероятно ще имате въпроси относно нея и за това предлагаме отговори на най-често срещаните запитвания.


Мога ли да кандидатствам директно през вашия сайт?

 • Нашата услуга е информационна, ние не предлагаме кредит. Следователно, няма възможност за директна заявка. След като получите информацията по имейл директно може да изберете къде да пуснете Вашата заявка

Мога ли да взема кредит ако имам лош ЦКР резултат?

 • Да, това е възможно и редица фирми предлагат решения за такава ситуация. Причината да имате лош рейтинг в ЦКР е в непокриване на кредити, за това може да има съответното оскъпяване на услугата.

Колко кредита мога да взема?

 • Като цяло има възможност да пуснете заявка към всички фирми на пазара. Но след като получите отговор, имате право да вземете кредит само от 1 фирма. За другите може да имате в предвид, че Ви одобряват и може да ги ползвате в бъдеще, ако има нужда разбира се.

Как се пуска заявка за кредит?

 • Шаблоният модел е чрез попълване на Вашите данни, посочване на желана сума и период, в който може да върнете парите. Тази, така наречена апликация, може да се извърши изцяло онлайн, през мобилен телефон, на място в офис на фирмата, с кредитен консултант или по друг начин.

Какво става след като кандидатствам?

 • Компаниите извършват проверки в Централния Кредитен регистър, за да проверят Вашето кредитно досие, както и в НОИ, за да направят справка дали са плащани Вашите осигуровки. На тази база, както и на тяхна вътрешна скоринг система, компанията взима решение дали може да Ви отпусне желаната сума. Ако това е възможно, ще получите информация за детайлите на услугата, общи условия, точните суми, вноски и т.н. Ако всичко е ясно и разбираемо за Вас, и приемате условията, ще трябва единствено да посочите начин за получване на парите.

Мога ли да рефинансирам бърз кредит?

 • Да, много голям брой от компаниите на пазара имат тази опция. Може да се обърнете към настоящата фирма, която обслужва заема или към нова.

Какво става, ако не мога да върна заема?

 • Практиките са различни. Целта на фирмата е, да възвърне отпуснатите средства. За това е добре първо да се свържете с нея и да кажете, че нямате моментна възможност да обслужвате кредита си и да Ви предложат варианти. Не е добра практика просто да не покривате вноски. Потърсете съдействие от фирмата и варианти за решение на ситуацията. Това е изгодно за всички страни.

Мога ли да взема заем през почивни дни?

 • Да, много голям брой от опциите за кандидатстване са изцяло онлайн. Дори и през почивните дни, молбите се разглеждат постоянно и се дава съответно бърз отговор. Единственото специфично е да обърнете внимание как ще си получите парите, защото банките не работят през почивни и празнични дни. За това е добре да се ползва компания с алтернативни методи за плащане.

Защо трябва да пусна заявка за офертите?

 • Нашият сайт е насочен към качествено обслужване и предоставяне на актуална информация. С пускането на заявка ние имаме възможност индивидуално да Ви изпратим добри предложения. Също така, ако има оферта с екслузивни условия директно ще може да се възползвате от нея.

Трябва ли всеки път да правя заявка за офертите?

 • Да, определено е добра практика да се постъпва по този начин, защото предложенията се актуализират периодично и така може да се възползвате от още по-добри условия, безлихвени кредити и други изгодни варианти.

Как мога да се свържа с Вас?

 • Този сайт предлага безплатна услуга, която чрез имейл известие. Ние не приемаме плащания, лични данни с чувствителен характер и други подобни. По тази причина може да се свържете с нас, като използвате контактната форма на уеб сайта и попълните задължителните полета. След това нашия екип ще се свърже с вас. Стандартно отговаряме до 48 часа в работни дни.

В случай, че не намирате отговор на Вашия въпрос, а искате да получите такъв, моля не се колебайте да се свържете с нас в удобно за Вас време.